+32 (0)3 710 90 00

Polypane Glasindustrie

Polypane Glasindustrie is reeds meer dan 40 jaar actief betrokken in de productie, ontwikkeling en onderzoek van productverbeteringen en nieuwe toepassingsmogelijkheden van isolerende beglazingen. Binnen de glassector is het bedrijf reeds 75 jaar actief in de levering en/of plaatsing van glasproducten voor zowel buiten- als binnen toepassingen.

Optimale kwaliteitszorg
Het respecteren van normen en voorschriften draagt Polypane Glasindustrie hoog in het vaandel. Om ons cliënteel een maximum aan zekerheid te bieden, bezitten al onze isolerende beglazingen, geproduceerd volgens het procédé Polypane, een doorlopende technische goedkeuring BENOR, afgeleverd door de organisatie BUTgb (Belgische Unie voor Technische Goedkeuring in de Bouw) en dit op basis van de nieuwste Europese normering.

10 jaar garantie
De jarenlange ervaring in de productie van isolerende beglazingen volgens de strengste normen en voorschriften geeft ons de mogelijkheid met vertrouwen een 10-jarige garantie te geven op de dampdichtheid van onze producten, geplaatst volgens de richtlijnen opgenomen in de meest recente normen.