Thermische isolatie

Woningbouw - Thermische Isolatie

Een slimme investering met glas
Stijgende energiekosten maken een optimale thermische isolatie van onze woningen noodzakelijk. De hoeveelheid warmteverlies doorheen het glas heeft een belangrijke invloed op de verwarmingskosten van uw woning.

Met hoogrendementsglas kiest U voor belangrijke energiebesparingen, zonder het voordeel te verliezen van grote beglaasde oppervlakten.  Het gebruik van grotere glaspartijen geeft een gevoel van vrijheid, creëert ruimtelijkheid in de woning en laat veel licht en gratis zonnewarmte binnenvallen.

Naast de eisen die van overheidswege opgelegd worden in het maximaal aanvaardbare Energiepeil van een woning, moet ook rekening gehouden worden met onze manier van wonen en leven in het algemeen. De hele doelstelling rond duurzaam wonen, is er voor te zorgen dat gebruik wordt gemaakt van energie-efficiënte materialen, die zowel economisch als ecologisch op termijn het juiste rendement leveren. Economisch omdat ze U helpen kosten te besparen in de verwarming en de koeling van het gebouw, en ecologisch omdat ze zorg moeten dragen voor een verminderde CO2 uitstoot door een beperking van het gebruik van fossiele brandstoffen.

Wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen.

Contacteer ons