Polypane Decora

Polypane Decora is een isolerende beglazing, waarbij kruisverdelingen worden voorzien tussen de glasbladen die gescheiden zijn door een spouw.  Deze verdelingen zijn verbonden met de afstandhouder volgens een speciale techniek.
De afwerking is dezelfde als deze bij al de andere Polypane isolerende beglazingen.  Polypane Decora is een product dat in elke raamconstructie kan worden toegepast, zowel in bestaande ramen als in nieuwbouw.

Economisch verantwoord
De traditionele bouwstijl van sommige villa's, landhuizen, hoeven en herenhuizen, is vaak gekenmerkt door het gebruik van ramen met kruiskozijnen. Het gebruik van kleine eenheden isolerend glas is in dit soort ramen zeer duur bij plaatsing en onvriendelijk in onderhoud. Om een oplossing te bieden voor dit probleem werd het product Polypane Decora met ingewerkte kruisverdelingen ontwikkeld.

Voordelen

  • Het onderhoud van de ruiten vergt minder inspanning dan het kuisen van vele kleine ruitjes
  • Verminderde aanwezigheid van koudebruggen in het raamwerk.
  • Blijvende kostenbesparing door een goede thermische isolatie.
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen

Esthetisch op zijn plaats
De kruisverdelingen die ingewerkt worden in Polypane Decora zijn beschikbaar in een rijk kleurenpalet. Naast de standaardkleuren kunnen op speciaal verzoek van de klant kruisverdelingen in gelijk welke RAL-kleur gelakt worden. De gelakte kruisverdelingen zijn beschikbaar in de diverse breedtes, waarbij de verdelingen worden uitgevoerd volgens de wensen van de klant. Wel moet men rekening houden met een maximum uitvoerbaarheid per cel. Gelieve ons hiervoor te raadplegen.

Wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen.

Contacteer ons